avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Activare cod Caen existent in activitati secundare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Activare cod Caen existent in activitati secundare

Buna ziua,

Care este procedura de activare a unui Caen care este trecut in actul constitutiv la activitati secundare?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:40, 27 Aprilie 2012
Depuneti la registrul comertului o declaratie tip in care se trece codul caen al activitatii pe care doriti sa o desfasurati prin care se modifica declaratia data initial la autorizarea societatii privind activitatile desfasurate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere Bewulf Bewulf Buna seara.As dori sa stiu daca pe firma care am deschiso de curand cu codul caen 4661 pot taia factura cu precizarea -intermediere in comertul cu diverse ... (vezi toată discuția)
Registrul comerțului îmi respinge un dosar madalina bobeica madalina bobeica Bună ziua, Registrul comerțului îmi respinge un dosar cu următoarea motivare: - declaraţia tip model unic depusă nu respectă prevederile art. 122 ... (vezi toată discuția)
Mentiuni reg comertului noname280504 noname280504 Va rog procedura de urmat pt firma ctii de inregistrat mentiunea la Registrul Comertului, privind lucrul cu tertii (antreprenori/subcontractori). Multumesc! (vezi toată discuția)