avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal sanctiune avertisment scris
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal sanctiune avertisment scris

Daca unei persoanei X i se intocmeste proces verbal cu privire la o fapta si i se da un avertisment scris ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 17:51, 27 Aprilie 2012
Nimic. E doar un avertisment politienesc in care se specifica sa nu se mai intample a doua oara,in caz de abatere la avertisment,atunci se va aplica pedeapsa cu amenzi sau altele care sunt specificate ( daca este scriis in avertisment) in acel proces verbal.
Deci: Atentie la neatentie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentul constatator din echipa de control poate deveni martor intr-un alt pv ? breitkopf breitkopf Speta : O persoana X calatoreste cu mijloc de transport in comun fara bilet . Este descoperit de doi agenti de control Y respectiv Z ca nu are ... (vezi toată discuția)
Prescriere avertisment vlad_99 vlad_99 Am si eu urmatoarea problema: Am contestat un proces verbal prin care eram sanctionat cu amenda ca sanctiune principala si suspendare permis pe 30 zile ca ... (vezi toată discuția)
Amenda politia comunitara mishu83 mishu83 Am oprit intr-o statie de taxi in data de 14.08.2010 si la iesirea dintr-o farmacie 2 politisti comunitari imi completau procesul verbal de contraventie. Desi ... (vezi toată discuția)