avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... deconectare energie electica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

deconectare energie electica

buna ziua, Prin Ordinul nr.5/din 21.02.2003 a fost modificat contractul-cadru de furnizare a energiei electrice la consumatorii casnici. art.14 va avea urmatorul cuprins: alin.5 Daca factura si penalitatile datorate nu au fost achitate,dupa 35 de zile de la data scadentei furnizorul transmite consumatorului un preaviz(document distinct de factura,care se transmite numai consumatorilor care nu si-au achitat factura in termen legal) iar dupa 45 de zile de la data scadentei dar nu mai de vreme de 5 zile de la data transmiterii preavizului poate intrrupe furnizarea energiei elecrice.In speta de fata consumatorul avea data scadenta la 23.03.2012 si a platit factura respectiva dupa 33 de zile respectiv in data de 25.04.2012.ora 11,30.Lucratorul CEZ in aceeasi zi la orele 15,40 a facut deconectarea consumatorului de la energie electrica., actual CEZ va cere 267 lei pentru deconectare-reconectare.INTREBARE: In baza art.14 alin.5 din Ordinul nr.5/2003 CEZ a respectat prevederile contractuale(avea dreptul sa taie furnizarea energiei electrice consumatorului respectiv)MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: nicxon , utilizator 10:52, 28 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi utilitati persoane decedate boris90 boris90 Salut Caut un raspuns pentru urmatoarea situatie In 2002 bunicul a decedat iar casa de vacanta a fost vizitata ocazionl de unul dintre fii care a si ... (vezi toată discuția)
Deconectare fãrã preaviz vlsanna vlsanna Bună ziua! Ieri mi s-a întâmplat un lucru extrem de neplăcut: am fost deconectat de la rețeaua electrică. E adevărat că aveam o factură ... (vezi toată discuția)
Tarife cez vanzare e_ady e_ady Buna ziua! As dori un punct de vedere referitor la preturile practicate de CEZ Vanzare. Mai precis, anul trecut am solicitat oferta CEZ pentru tarife ... (vezi toată discuția)