avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa prelungesc CCC de la doi la trei ani?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa prelungesc CCC de la doi la trei ani?

exista vreo lege care imi permite sau mi-ar fi permis sa imi prelungesc ccc de le 2 ani la 3 ani copilul meu implineste 2 ani pe 1 mai 2012,daca da in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 29 Aprilie 2012
Daca copilul dvs. este incadrat intr-un grad de handicap atunci CCC se prelungeste pana la varsta de 3 ani.
Daca copilul dvs va fi incadrat intr-un grad de handicap , atunci veti obtine prelungirea duratei CCC de la 2 ani la 3 ani si indemnizatia aferenta ...

De asemenea, puteti solicita CFP, in baza prevederilor Codului Muncii .... situatie in care nu veti primi indemnizatie pentru CCC .. in acest ultim caz, această perioadă nu mai poate fi asimilată stagiului de cotizare în vederea stabilirii drepturilor de pensie în sistemul public şi a drepturilor stabilite de Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie/fonduri europene maxxted maxxted Buna ziua.In noiembrie 2012 am nascut un baietel,beneficiind de indemnizatie pentru cresterea copilului.In luna aprilie 2013 am infiintat o intrprindere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mr_raluca mr_raluca Buna ziua,vreau sa stiu daca mai imi pot prelungi cu inca 1 an indemnizatia de crestere copil tin sa precizez ca am optat pentru 1 an si deja mai am cateva ... (vezi toată discuția)
Contract de munca de 2 ore hiuliana hiuliana Buna ziua as vrea sa stiu ce se intampla daca eu am o alocatie de crestere a copilului cu handicap grad 2 primesc o indemnizatie de la stat de 450 ron/luna si ... (vezi toată discuția)