avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresat fizic de 2 barbati care sau dovedit ulterior ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresat fizic de 2 barbati care sau dovedit ulterior ca sunt politisti

Buna ziua.Duminca 29 aprilie veneam de mana cu fiul meu spre casa,pe scara blocului la mine este intuneric,urcand scarile spre etajul 2 unde stau dau nas in nas cu 2 indivizi care im spun sa nu clac pe o portiune din scara,eu le raspund ca o sa calc pe unde vreau eu ca e intuneric si nu vad,in acel moment cei doi ma agreseaza fizic cu pumni si piciaorele in prezenta fiului meu de 7 ani eu cazand pe jos si copilul meu implorand pe cei doi sa nu ma mai loveasca,reusec sa ajung in casa nu mai eu stiu cum si chem politia la 112.Vine un echipaj de politie deschid usa si le arat acuzator pe cei doi care mau lovit eu fiind foarte nervos ca mai sunt pe scara la mine.Domnii agenti de politie imi spun sa fiu calm sa vada ce sa intamplat eu nu, tot strigam dupa cei doi ca m-au batut si mai stau asa in fata mea,in acel moment politisti imi zic ca ma duc la sectie ca nu ma calmez sunt de acord dar sa ii ia si pe cei doi care mau agresat .In acel moment agentii de politie imi spun ca nu pot sa ii ia ca sunt politisti in civil si erau acolo pentru avusese loc o injunghiere pe scara blocului eu necunoscund aceste evenimente.
Am fost dus la sectie intrucat eram si mai nervos pe ei ca m-au batut reprosandu-le ca trebuiau sa imi spuna ca sunt politisti si faceam in asa fel sa nu calc pe unde spusesara ei acolo fiind niste urme de sange pe care eu nu puteam sa le vad fiind intuneric pe scara blocului.La politie cred ca mi-au facut un proces verbal pe care nu l-am semnat si nici nu stiu ce continea,nu mi-au adus la cunostinta ca mi-au dat amenda,si spunandu-mi ca pot sa plec ,in momentul acela am cerut sa fac o reclamatie pentru cei 2 care m-au batut, dar domni politisti mau poftit afara din sectie eu spunand ca nu ies pana ce nu fac reclamatia,dar doi prieteni care erau cu mine pe holul sectiei m-au convins sa ies din sectie ,in acel moment cand am iesit pe usa am primit spray paralizant din partea unu politist aflat la usa drept in fata atat eu cat si prietenii mei.Va rog respectuos sa ma invatati ce sa fac in afara de a face reclamatie la forurile competente.Mentionez ca nu era pus nimic care sa ma avertizeze de acel caz de injunghiere sa nu trec pe acolo.
Cel mai recent răspuns: rehau , utilizator 15:03, 30 Aprilie 2012
primul lucru ce trebuie facut este sa obtineti un certificat medico-legal care sa constate atit vatamarea produsa cit si sa stabileasca nr de ingrijiri medicale.
Apoi, depuneti plingere la Parchet si fiti sigur ca aveti martori care sa confirme cele povestite. este important ca acesti martori sa fie disponibili sa depuna marturie in sensul celor spuse, altfel degeaba veti face plingere.
Sfatul nr1: nu pleci din sectie niciodata pana nu ti se da nr de inregistrare la orice plangere
Sfatul nr2: suni la o televiziune sau ziar local direct din sectia de politie
Sfatul nr3: daca nu merg cele de mai sus incepe sa o faci pe nebunul, sa urli, sa te lovesti de pereti si dulapuri, urineaza prin pantaloni, ti se va accepta plangerea in maxim 5 minute (GARANTAT)
Sfatul nr.4: cumpara-ti si tu un spray acum ca ai simtit ce efect are si nu ezita sa sprayezi cu el tot ce misca atunci cand vei mai fi lovit
Sfatul nr5: cand ti se mai atrage atentia cu ceva nu mai fi asa de cocos ca e scara ta si e talpa ta de la pantof, incearca sa fii mai calm si sa vezi cine si ce vrea de la tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul a fortat manerul si a lovit cu picioarele usa de la intrare in apartamentul meu, dupa ce m-a amenintat ca intra peste mine in casa adrian_adri adrian_adri Buna ziua. Am rugamintea sa ma indrumati in legatura cu ce demersuri as putea face pentru a avea liniste si siguranta, deoarece lucrurile au escaladat mult de ... (vezi toată discuția)
Politist loveste un civil in propriul domiciliu Ionela321 Ionela321 Buna seara, Un agent de politie s-a prezentat la tatal meu la poarta in urma unui apel facut de un alt vecin \\" binevoitor\\" ( sincera sa fiu nu stiu de ... (vezi toată discuția)
Amenintari si injurii dupa ce un vecin fuma pe casa scarii. adrian_adri adrian_adri Buna seara. Am rugamintea sa ma indrumati cu, cateva sfaturi pentru a solutiona un conflict ivit astazi cu un vecin. De cateva zile un vecin fumeaza pe casa ... (vezi toată discuția)