avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complice la infractiunea de furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complice la infractiunea de furt calificat

Buna Ziua ,sunt agent de securitate la o firma de paza din iasi si lucrez la un supermarket ,ca operator dispecer.In urma cu 3 zile mi-a intrat in supermarket un fost coleg de munca cu intentia sa sustraga bunuri ale magazinului,eu intorcand camerele de luat vederi.A doua zi sa aflat de incidentul petrecut ,dandusi seama ca nu vazusera nimic in afara de faptul ca este o camera la intrare si iesire cand se vede foarte clar cand intra si iese.Eu miam dat demisia de la acea firma de paza si din cate am inteles am sa primesc o citatie acasa pentru complicitate.Va rog datimi un sfat cum sa procedez in acest fel.Va multumesc.#-o

Dle @Claudiu Nicolae, deschideti un topic NOU cu problema dvs (ulterior voi inchide acest topic ca fiind din 2012, adica vechi).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitate la fals in declaratii dragutz dragutz salut ! am o intrebare? la falsul in declaratii art.292 CP se admite complicitatea ? (vezi toată discuția)
Furt de la locul de munca dercos dercos am furat de la firma unde lucrez niste bunuri in valoare de 10000 ron,inca nu sunt siguri cine a furat dar ne ancheteaza pe toti,la politie nu am fost chemati ... (vezi toată discuția)
Instigare???complicitate?? dia2120 dia2120 ce este mai grav :instigarea sau complicitatea ???? cum se poate dovedi instigarea??? e de ajuns declaratia (mincinoasa) a faptuitorului???:sorry: (vezi toată discuția)