buna ziua, am fost in concediu de maternitate ptr cresterea copilului pana la data de 27 martie 2012, iar incetarea suspendarii CIM a fost facuta pe 30.04.2012. asta insemna ca nu am continuitate pe CIM?
va multumesc
Daca la data de 27.03.2012 ati incetat CCC, atunci revenirea la munca trebuia sa fie in data de 28.03.2012 ... perioada 28.03. -30.04.2012 nu vad de unde a reiesit ... cand ati facut cerere de reluare a activitatii ?
Posibil sa fie o greseala materiala ... puteti verifica printr-o sesizare la ITM aceste aspecte , daca incetarea suspendarii apare cu data de 27.03.2012 sau cu data de 30.04.2012...
Buna seara.Vin si eu cu o situatie pe care nu sunt sigura cum s-o rezolv si anume:un salariat a beneficiat de concediu paternal pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului care se va intampla la 15.09.2012.Zilele acstea m-a anuntat ca si-a gasit un alt loc de munca si ca ar vrea sa mearga acolo.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez eu?trebuie sa faca o cerere ca renunta la contractul pe care l-a avut? recunosc ca ma pot descurca si fara acest salariat deci sunt de acord cu plecarea.Va rog daca cineva s-a mai lovit de o asemenea situatie si poate sa ma lamuresca ii multumesc anticipat.
Suspendare cim
madylumy
buna dimineata, am si eu o intrebare: un salariat aflat in concediu fara plata perioada 03 ianuarie - 29 februarie, data sfarsit suspendare este 29 feb., dar ... (vezi toată discuția)