cum pot ferfecta actele unei mosteniri-casa- lasata de o matusa care nu acumparat acest imobil pe chitanta de mana.eu am testament lasandu-ma unica mostenitoare.ma lovesc mereu de acelasi lucru la avocati spunandu-mi ca cu este tememi legal in perfectarea actelor .acest teren -imobil este cumparat in urma cu aproape 60ani. sincera nu stiu ce sa mai cred. daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns clar ar fi perfect. multumesc .
am pus aceste intrebari pentru ca vreau sa vind aceasta proprietate si nu stiu cum........toti cei care au venit ma intreaba daca am acte ,bine-nteles ca le spun despre ce aste vorba,uni dintre ei merg la avocat sau notar sa intrebe si cei mai multi au spus ca nu este posibil ca aceste acte nu valoreaza -nu au temei legal. de aceea ,rog daca se poate sa[mi spuneti care sunt pasi de urmat. multumesc
Sau asa sau sa incercati sa vedeti cum se prezinta situatia cu uzucapiunea.
Ati platit avocatii sau discutati cu ei cum discutam pe forum?
In primul rand ar trebui sa stiti ce sanse ar fi in caz de proces.
Pana nu rezolvati problema nu puteti vinde.
Se poate incheia un contract dar este teribil de complicat si este mult de gandit cat de oportun ar fi...
Cert este faptul ca nimeni nu poate dobandi proprietatea de la dvs. cu acte in regula in acest moment...
Succesiune .
mfrincu
mama si sora ei erau mostenitoare pe casa si terenul aferent (au locuit impreuna in acelasi imobil). In 2010 a murit matusa mea (care lasase un testament ... (vezi toată discuția)
Act de mana
popc
Buna seara,
Tatal meu a cumparat un teren acum 10 ani de la o matusa si s-a intocmit un act de mana cu 2 martori, in care s-a specificat suma si suprafata de ... (vezi toată discuția)