Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 norvdream1	                   

Pensia de intretinere se stabileste in functie de necesitatile copiilor precum si de necesitatile si obligatiile tatalui. 
Pensia se poate stabili pana la ... (vezi toată discuția)
	                    norvdream1	                   

Pensia de intretinere se stabileste in functie de necesitatile copiilor precum si de necesitatile si obligatiile tatalui. 
Pensia se poate stabili pana la ... (vezi toată discuția)

Meduza10	                   

Bună seara,am descjis proces pentru micșorarea pensiei de intretinere,eu nu am venit și în întâmpinare mi s- cerut sa plătesc rata inflatiei ... (vezi toată discuția)
	                    Meduza10	                   

Bună seara,am descjis proces pentru micșorarea pensiei de intretinere,eu nu am venit și în întâmpinare mi s- cerut sa plătesc rata inflatiei ... (vezi toată discuția)

Iulia_19_79	                   

Buna ziua ,am divorțat în 2011,la vremea aceea salariul minim pe economie era foarte mic,pensia alimentara s-a stabilit la fabuloasa suma de 145 de lei ... (vezi toată discuția)
	                    Iulia_19_79	                   

Buna ziua ,am divorțat în 2011,la vremea aceea salariul minim pe economie era foarte mic,pensia alimentara s-a stabilit la fabuloasa suma de 145 de lei ... (vezi toată discuția)