avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amenajare spatiu societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amenajare spatiu societate

Buna,
va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de amenajarea sediului de firma (este intr-un apartament) am doar contractul de comodat facut la infiintarea firmei.Vreau sa cumpar ceva rigips si celelalte legate de punerea lui pe pereti ...precizez ca lucrarea vreau sa o fac eu ..deci nu cu o firma ..care ar fi inregistrarile corecte in contabilitate? Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:30, 2 Mai 2012
Prima inregistrare ar fi 231-401, 401-5311(5121). La momentul terminarii investitiei se face un PV de receptie si apoi 212-231, 2812-212, 6811-2812 . Atentie fiind vorba de amortizare ea se face pe durata contractului de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile investitii renovare sediu RobertR RobertR Buna ziua, 1. Sediul social al firmei este apartamentul in care locuieste patronul si a fost dat firmei prin comodat pe o perioada nedeterminata. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila achizitie tamplarie pvc scorus69 scorus69 va rog sa mi spune ti monografia contabila a unei achizitii de tamplarie pvc pentru un stand -are contract de comodat,unde este punt de lucru. -plateste ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez? rodia rodia Am primit o factura cu tigla(asociatul a acoperit casa in care este declarat si sediul social al firmei). Cum ar trebui sa inregistrez(231;4426=404 si apoi in ... (vezi toată discuția)