avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

paternitate

buna ziua, am un baietel recunoscut de tatal sau ( sotul meu pe atunci ), insa intotdeauna am primit tot felul de reprosuri ca nu ar fi al lui. m-am saturat de asemenea jigniri, asa ca doresc sa-l dau in judecata pentru a-l obliga sa faca un test ADN si a termina odata cu asemenea tampenii. acum se foloseste de acest motiv pentru a nu mai plati pensia alimentara, spunand ca el este prostul care plateste pentru copilul altuia.
totodata doresc sa cer si daune morale, pentru jignirile aduse. cum sa procedez?
Daca nu a platit pana acum, n-o va face nici dupa testul ADN.
Si daca socotiti cat va costa avocat, test, nervi, umblatura, va costa mai mult ca alocatia pe cativa ani.
Jignirile, calomnia nu sunt pedepsite de lege.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa divort tagada paternitate lili5 lili5 Desi am fost de acord cu testul de paternitate , ba am si propus sa platesc 1/2 din costul testului la orice laborator privat ales de fost acesta a apelat la ... (vezi toată discuția)
Proces pentru stabilirea paternitatii loredanaop loredanaop Buna ziua, Doresc sa aflu mai multe informatii despre ce este nevoie si cum decurge un proces pentru stabilirea paternitatii. Incep prin a spune ca am un ... (vezi toată discuția)
Testul de paternitate adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 buna ziua am deschis un proces de contestare paternitate,instanta a dispus proba HLA la IML,probele sosite de la iml sunt: -[b]EU[/b] ... (vezi toată discuția)