themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

themis, utilizator
 themis, utilizator 	
			~ final discuție ~
 boabausa	                   

Bunurile proprii ale decedatului au regim separat la dezbaterea succesiunii, in comparatie cu bunurile comune?
Situatia e in felul urmator: sotie ... (vezi toată discuția)
	                    boabausa	                   

Bunurile proprii ale decedatului au regim separat la dezbaterea succesiunii, in comparatie cu bunurile comune?
Situatia e in felul urmator: sotie ... (vezi toată discuția)

reveilquidam	                   

Buna ziua, 
Intrebarea mea concreta se refera la testamentul olograf. Bunicul  meu a redactat de mana un testament olograf semnat NUMAI DE EL in care decide ... (vezi toată discuția)
	                    reveilquidam	                   

Buna ziua, 
Intrebarea mea concreta se refera la testamentul olograf. Bunicul  meu a redactat de mana un testament olograf semnat NUMAI DE EL in care decide ... (vezi toată discuția)

sarm07opr	                   

Strabunica a lasat prin testament intreaga ei avere la doua nepoate(una de fiica si una de fiu).  In acelasi testament sunt inregistrati ca mostenitori ... (vezi toată discuția)
	                    sarm07opr	                   

Strabunica a lasat prin testament intreaga ei avere la doua nepoate(una de fiica si una de fiu).  In acelasi testament sunt inregistrati ca mostenitori ... (vezi toată discuția)