avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pensionar cu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pensionar cu PFA

tatal meu a lucrat angajat la un societate pana in aprilie 2009, dupa care a intrat in somaj 1 an de zile pana in aprilie 2010... in noiembrie 2010 a intrat in pensie de limita de varsta ... detine din 2008 si un PFA la care am platit pana acum impozit pe venit si CASS la 5,5% din venit de pe PFA (venit mic la care plateste vreo 3 mil impozit pe an)

intrebarea mea e: la ce nivel trebuie sa platesca CASS (sanatate) pt lunile aprilie- noiembrie 2010? (de cand a iesit din somaj si pana a intrat in pensie)

si daca pe acest interval de timp trebuie sa plateasca si la pensii cu datele de mai sus?


multumesc

Alte discuții în legătură

Plata contributie pensie pfa norma de venit StefiPop StefiPop Buna ziua. Doresc sa stiu daca un PFA cu norma de venit are obligativitatea platii pensiei, deoarece, desi am trimis declaratia 600 pentru anul 2013, ... (vezi toată discuția)
Profesiile liberale sunt obligate sa plateasca contributiile sociale? ramonia ramonia Buna ziua, Imi desfasor activitatea ca psiholog - profesie liberala reglementata prin legea 213/2004! Ma aflu intr-o situatie extrem de ambigua si anume: sunt ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Am o cunostinta care a deschis un PFA in 2010 (salon manichiura). Ea zice ca pana in ... (vezi toată discuția)