liviuneculaescu 
	    	Utilizator

liviuneculaescu 
	    	Utilizator	    

liviuneculaescu 
	    	Utilizator

liviuneculaescu 
	    	Utilizator	    

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

Art. 1. - Constituie activitati comerciale ilicite si atrag raspunderea contraventionala sau penala, dupa caz, fata de cei care le-au savarsit, urmatoarele etape:
a) efectuarea de acte sau fapte de comert de natura celor prevazute in Codul comercial sau in alte legi, fara indeplinirea conditiilor stabilite prin lege.
~ final discuție ~
 baldovin	                   

Am avut un control de la politia economica si s a constatat ca nu am pt de lucru declarat si acum mi au zis k o sa imi fie cinfiscate veniturile realizate nu ... (vezi toată discuția)
	                    baldovin	                   

Am avut un control de la politia economica si s a constatat ca nu am pt de lucru declarat si acum mi au zis k o sa imi fie cinfiscate veniturile realizate nu ... (vezi toată discuția)

naumescu	                   

Am infiintat un punct de lucru(comert cu produse alimentare)care NU a fost declarat la ORC,am functionat aproximativ 16 luni,dupa care am intrat in ... (vezi toată discuția)
	                    naumescu	                   

Am infiintat un punct de lucru(comert cu produse alimentare)care NU a fost declarat la ORC,am functionat aproximativ 16 luni,dupa care am intrat in ... (vezi toată discuția)

madalina_elena44	                   

Buna ziua tuturor. Va rog am si eu cateva intrebari:
1. O societate comerciala cu sediu intr-un oras si cu alte puncte de lucru in alte orase trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    madalina_elena44	                   

Buna ziua tuturor. Va rog am si eu cateva intrebari:
1. O societate comerciala cu sediu intr-un oras si cu alte puncte de lucru in alte orase trebuie sa ... (vezi toată discuția)