avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eliberare \"din lipsa de probe\"....in cazul unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eliberare "din lipsa de probe"....in cazul unei talharii

Buna ziua,
in urma cu o luna fiul meu a fost talharit de catre 2 indivizi.In urma demersurilor facute de catre politie am reusit identificarea unuia dintre atacatori, avand ca drept probe recunoasterea acestuia de catre fiul meu si inca 2 martori.In plus acesta a declarat in cursul interogatoriului ca a savarsit aceasta fapta...dar ulterior a refuzat sa declare si in scris...Mentionez ca exista un dosar la INML. Parchetul a decis eliberarea acestuia pe motiv ca "probele sunt insuficiente"....
Nu pot sa cred ca exista asemenea oameni, care lasa un viitor criminal in libertate cu tot dosarul pentru care politia s-a muncit din greu...
Doresc sa fac o contestatie la aceasta hotarare dar nu stiu catre ce organ sa o inaintez-parchetul raspunde de aceste aspecte sau persoana care a luat aceasta decizie aberanta???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:03, 3 Mai 2012
Eu cred ca se poate sa confunde judecatorul cu procurorul...

Se poate insa sa confunde faptul ca a fost eliberat desi respectivul putea sa primeasca si o pedeapsa cu suspendare...si sa nu fi fost niciodata in arest...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza? liviuu liviuu Care este parcursul unei plangeri penale? plangere penala, - organ de cercetare (politist), - rezolutie procuror, - contestatie rezolutie la prim-procuror, - ... (vezi toată discuția)
Plangere penala cf. art.262 codul muncii Ednis Ednis Am facut o plangere penala la Parchet pt. neexecutarea unei sentinte civile definitive de reincadrare in functie cf. atributiilor din fisa postului.Ce optiuni ... (vezi toată discuția)
Daca parchetul de pe langa judecatorie nu imi raspunde in termenul legal de 20 zile la plangerea introdusa ce trebuie sa fac Gion_71 Gion_71 M-am adresat cu o Plangere catre Parchet si nu a-m primit nici un raspuns,ce procedura trebuie sa urmez in aceasta situatie...., pot sa deschid actiune penala ... (vezi toată discuția)