:offtopic:
Buna seara,
Inteleg ca ati avut o problema de natura tehnica si, probabil, nu ati putut posta pe forum. La asta presupun ca v-ati referit atunci cand ati scris ca "v-a aparut o banare".
Rugamintea mea este, in primul rand, sa accesati link-ul de mai jos si sa cititi regulamentul de postare in forum. Stiu ca sunteti utilizator nou inregistrat, dar cu asta ar fi trebuit sa incepeti.
www.avocatnet.ro/content/tag...
Veti afla ca de problemele de natura tehnica se ocupa numai administratorii site-ului. De asemenea, accesand sectiunea "Avertizari, Banari" veti vedea ca nu ati fost banat de administratori.
Rugamintea mea este ca, pe viitor, cand mai intampinati probleme de natura tehnica, sa le sesizati administratorilor prin intermediul mesajelor private. De pe conturile "banate" - nu a fost si cazul dvs., ci probabil doar al contului - se pot trimite mesaje private administratorilor. Aici suntem in forumul
Procedura in fata instantei civile si discutam o chestiune legata de competenta instantei. Asta inseamna ca suntem cu totii teribil de offtopic acum.
Multumesc, o seara buna.
Gabriela Pintea