avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributie CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributie CASS

O persoana aflata in concediu de ingrijire copil in perioada ianuarie 2011 - noiembrie 2011 si angajata in luna decembrie (dupa finalizarea CIC), trebuie sa plateasca contributia pentru asigurari de sanatate pentru veniturile din dobanzi (pentru depozite bancare) obtinute in cursul anului?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate, persoana fara venit, ccc comanlori comanlori Situatia mea este urmatoarea: pentru o perioada de o luna, respectiv de la data de 1 oct 2011 pana la 31 octombrie2011, nu am lucrat si prin urmare nu am ... (vezi toată discuția)
Calcul venit provenit din dobanzi miara miara Va rog frumos sa ma lamuriti cum se calculeaza venitul provenit din dobanzile bancare. Am avut un depozit bancar pe care l-am lichidat la jumatatea anului ... (vezi toată discuția)
Doctoratul in invatamintul superior medical este curs de formare si perfectionare pantera A pantera A va rog sa ma ajutati,am nascut in sept.2007 ,fiind angajata la universitate ca doctorand pina in noiembrie 2006,apoi am 2 luni de concediu fara salar cu ... (vezi toată discuția)