avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La ce notar pot merge?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La ce notar pot merge?

Pot sa fac un contract de vanzare-cumparare la un notar din alt judet dacat cel de domiciliu?Mai exact matusa mea are o casa in Botosani pentru care urmeaza sa ne faca acte.Ea locuieste in Constanta si nu poate veni in Botosani.Pot incheia actele acolo daca merg eu la ea?
Cel mai recent răspuns: ANAMARIA0702 , utilizator 21:29, 4 Mai 2012
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Trebuie sa luati un certificat fiscal de la Primaria unde se afla imobilul si va prezentati cu actele in original la un notar in Constanta. Notarul va solicita extrasul de carte funciara pentru autentificare si va trimite la intabulare contractul de vanzare cumparare pe care-l veti incheia.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
elenas68, utilizator
Da, puteti merge la orice notar.
Multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil de doua ori LaurV LaurV Buna ziua, Este posibila vanzarea unui imobil de doua ori? Din cate am inteles eu, dupa 6 zile de la obtinerea primului extras de carte funciara, vanzatorul ... (vezi toată discuția)
Urgent!! - cumparare imobil cu procura dana 50 dana 50 Buna ziua as avea si eu nevoie de niste informatii,problema mea este urmatoare:-doresc sa cumpar o casa intr-un sat(la tara) eu momentan nu ma aflu in Romania ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in cumpararea unui apartament? h.ana84 h.ana84 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament si nu stiu nimic despre cum se procedeaza...Cam cat timp dureaza actele?ce avans se da? ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)