avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza italiana pentru cetatean moldovean
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza italiana pentru cetatean moldovean

Buna seara ! am o prietena, cetatean moldovean, care se afla pe teritoriul Romaniei pana in iulie 2012, la aceasta data expirandu-i viza. Intrebarea mea este : poate sa primeasca viza pentru Italia de la ambasada Moldovei din Bucuresti? aceasta o sa primeasca un contract de munca in Italia dar are nevoie de viza. Astept raspunsurile dvs. Multumesc !:)
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:18, 6 Mai 2012
Mai degraba ar trebui sa se duca la Ambasada Italiei la Bucuresti, nu a Moldovei. Poate sa se duca sa solicite o viza de imigrare
Imi pare sincer rau daca v-am plictisit cu cererea mea ! eu am relatat aceste lucruri pentru a obtine un raspuns cat mai detaliat ! persoana in cauza vrea sa plece in Italia pentru ca o sa primeasca un contract de munca, dar nu stie exact cand o sa vina acest contract. Cand sa mearga la Ambasada Italiei? cand primeste contractul? va multumesc !
In principiu, trebuie sa mearga la ambasada atunci cand are confirmarea si sa duca si o copie dupa contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean din maroc - viza pentru franta ioana_d ioana_d Buna ziua, Sunt cetatean roman, in prezent locuiesc in Bucuresti dar peste o luna voi lucra in Franta(in Paris) cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)