avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termeni si conditii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termeni si conditii

As dori sa stiu cine se poate ocupa de redactarea termenilor si conditiilor pentru o firma de servicii, in acord cu legislatia in vigoare, dar si cu interesele private ale firmei, pentru eventualul contract de servicii sau prestari de servicii, care vor fi respectate de client, daca acesta este de acord cu semnarea lor, in caz contrar firma sa nu isi asume anumite responsabilitati absurde, care contravin intereselor sale. Toate aceste lucruri sunt atat de delicate, incat cineva experimentat cu bunavointa ne-ar putea lamuri. As dori un consultant bun cunoscator al legislatiei privind protectia consumatorului, dar care, in functie de sugestiile firmei private, sa le redacteze in asa fel incat sa-i apere interesele, cat mai complet si imbatabil. Va rog mult sa imi raspundeti la cine as putea apela pentru ajutor si consultanta. Multumesc.
da, se poate. De regula avocatii se ocupa de aceste aspecte. Puteti contacta unul chiar si de pe acest forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot angaja si lucra sub acoperire (incognito, anonimat)? VladV0ss VladV0ss Sunt interesat daca exista vreo metoda/procedura prin care as putea lucra la o firma sub alt nume dar legal(exceptand serviciile secrete). As dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Firma de contabilitate poate sa fie si cenzorul asoc. de prop? MariusGheorghe MariusGheorghe Buna seara, Ca presedinte de bloc am angajat o firma de contabilitate pentru servicii de management fianciar si servicii contabile, inclusiv intocmirea listei ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese? liliana elena liliana elena Buna seara! Am si eu urmatoarea speta si v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns.In cadrul unei primarii este angajata ca si responsabil achizitii,in baza unui ... (vezi toată discuția)