avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sicanat cu reclamatii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sicanat cu reclamatii

Buna!Nu stiu exact cam unde sa postez asta...
Am o mica afacere,o rulota de tip fastfood pe un teren concesionat de la Primarie.Acest teren se afla in fata unei case private,iar proprietarul acesteia ma sicaneaza zilnic cu reclamatii la toate intitutiile statului Politie,OPC,Jandarmi,Primarie,Garda,ITM,etc...Toti raspund ca actele societatii sunt perfect in regula,dar aceasta avalansa de reclamatii continua,si imi consuma timp si nervi...Ce pot sa fac?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: sonder , utilizator 12:01, 7 Mai 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie inspectoratul de stat in constructii sonder sonder Buna. Am o rulota de tip fast-food pe un teren concesionat de la Primarie. Acesta se afla in fata unei locuinte private, pe domeniul public. Intre casa si ... (vezi toată discuția)
Serviciul de investigarea fraudelor?!?!? sonder sonder Buna Ziua. Am o rulota de fastfood amplsata pe terenul concesionat de la primarie,cu toate autorizatiile si avizele prevazute de lege.Spatiul respectiv se ... (vezi toată discuția)
Teapa data de constructor ionel40 ionel40 Buna seara . As dori cateva raspunsuri competente despre ce ar trebui sa fac in continuare si daca mai am sanse de recuperare in speta urmatoare : ... (vezi toată discuția)