avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cumparare bunuri prin programul Prima casa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cumparare bunuri prin programul Prima casa

Buna seara
Vreau si eu sa cumpar o casa la tara dar pe care sa o platesc pe jumatate adica sa-i platesc fratelui meu partea lui iar a mamei sa imi revina mie dupa decesul acesteia cu uzufruct , intrebarea ar fi urmatoarea:
Daca iau bani din banca cu programul prima casa si las ca ipoteca casa cumparata pot sa girez cu aceasta casa .:)
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:21, 10 Mai 2012
Prin Prima casa nu ''vedeti'' banii - banca ii vireaza in contul vanzatorului.

Nu puteti gira cu acea locuinta pentru ca nu va fi a dvs. decat dupa ce ati achitat ultima rata - pana atunci este a bancii care va finanteaza (credit ipotecar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare! Kathleen Kathleen Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)
Parte din mostenire laurentiuo laurentiuo speta: am un frate iar parintii nostri au murit. in mod normal casa parintilor nostri ne revine in mod egal. dar cum pot face sa imi iau jumatatea ce mi se ... (vezi toată discuția)
Credit coproprietate depp14 depp14 Salutare! Am urmatoarea situatie: eu si prietena ne dorim sa achizitionam o casa impreuna. Ea dispune de 50% avans, eu sunt dispus sa fac un credit pentru ... (vezi toată discuția)