avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obtinere incheiere judecatoreasca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obtinere incheiere judecatoreasca

Suntem o asociatie de propietari infiintata in anul 1999 si avem CUI .
Pentru dosarul de reabilitare termica ,primaria6 ne solicita sa facem alt dosar de infiintare pentru a obtine o incheiere judecatoreasca.
Cum procedam in acest caz.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:14, 9 Mai 2012
primaria trebuie sa aiba un compartiment de monitorizare a asociatiilor de proprietari care trebuie sa va ajute sa va reorganizati conform Legii nr.230/2007..
Subiectul s-a mai discuta si aici
www.avocatnet.ro/content/for...
Noi, chiar daca am avut incheire judecatoreasca din 1997, dupa intrarea in vigoare a legii 230/2007, statutul asociatiei nu mai corespundea cu prevederile legii. Asa ca am intocmit documentatia, am redactat un nou statut si-am obtinut prin judecatorul delegat o noua incheiere judecatoreasca.
Poate asa ar trebui sa faceti si dumneavoastra deoarece, cu siguranta prevederile din statut nu mai corespund cu legea si in asociatie s-au schimbat multe din 1999 pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa hotarare judecãtoreascã infiintare asociatie, consecinte maria_bucheru maria_bucheru suntem o asociaţie de proprietari înfiinţată în 1999 în baza anexei 2 din legea nr. 114 din 1996, deci fără încheiere judecătorească. ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari - hotarare judecatoreasca nicuspring nicuspring Buna seara, Suntem intr-o situatie in care va cerem sprijin in rezolvarea ei. Despre ce este vorba? Asociatia noastra de proprietari a fost infiintata in ... (vezi toată discuția)
Refacere documente constituire asociatie de proprietari cami64 cami64 Buna ziua, Am o intrebare: ce demersuri trebuie facute, si unde anume, pentru refacerea documentelor de constituire ale asociatiei de prorietari, in ... (vezi toată discuția)