avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model act aditional la contract pentru plata cu ora
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model act aditional la contract pentru plata cu ora

Va rog sa-mi trimiteti un model de act aditional la contractul individual pentru plata cu ora.:"> Astept urgent, si va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 9 Mai 2012
ACT ADITIONAL Nr. ………

La contractul individual de munca incheiat si inregistrat sub nr. …………. / ………….. in registrul general de evidenta a salariatilor.

Incheiat astazi, …………………., intre:
Angajator – persoana juridica / fizica ……………………………………………….., cu sediul / domiciliul in ……………….., inregistrata la registrul comertului / autoritatile administratiei publice din ………….. sub nr. ….. / ……… / .…. cod fiscal ……..………, telefon ……………., reprezentata legal prin ………………………………., in calitate de ………………………………..,
Si
Salariatul / salariata – domnul / doamna ………………………………………………….., domiciliat / domiciliata in localitatea …………………………….., str. ………………………...
…………………………, nr. ………., judetul ………………., posesor / posesoare al / a buletinului / cartii de identitate / pasaportul seria ……… nr. …….……… eliberat / eliberata de …………………………., la data de …………………, CNP …………………………………. permis de munca seria …………….., nr. …………………… din data de ……………………. .

In temeiul art. 17 (4) coroborat cu art. 41 (1) din Legea nr. 53 / 2003, partile
HOTARASC:

Se modifica elementul ……………………………… al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: …… salariul tarifar va fi de .... lei/ora.

Se modifica elementul ……………………………… al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: ………………………………………………


Se modifica elementul ……………………………… al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: ………………………………………………


Prezentul act additional a fost incheiat in 2 exemplare, cate un exemplar pentru fiecare parte, urmand sa – si produca efectele incepand cu data de ………………….. .




ANGAJATOR, ANGAJAT,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de munca determinat enache_carmenutza enache_carmenutza :(Buna ziua, unde pot vedea un exemplu de act aditional pentru prelungirea contractului individual de munca? (vezi toată discuția)
Formular decizie majorare salariu petro4 petro4 ma puteti ajuta cu un formular decizie majorare salariu la fiecaqre angajat, va multumesc. (vezi toată discuția)
Act aditional sau decizie ptr cumul de functii ioana2122 ioana2122 Buna!!!La mine la servici aveam ptr mediu un inginer ecolog care acum este in concediu de maternitate.Una dintre economistele noastre a facut curs de ... (vezi toată discuția)