avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cartea de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cartea de identitate

De circa un an mi-a fost retinuta cartea de identitate de organele de cercetare penala pentru invinuirea de fals la viza de flotant.In cursul lunii noiembrie 2011 C.I. a expirat.Ce pot sa fac pt a mi se restitui C.I. pentru a fi preschimbata, fiindca am mare nevoie de ea?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 21:06, 9 Mai 2012
Sa solicitati o adeverinta din care sa rezulte ca actul de identitate expirat este dovada in dosarul de fals si sa solicitati eliberarea unei noi carti de identitate la evidenta persoanelor, pe motivul expirare act de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara buletin (lipsa act spatiu) VERONICA56 VERONICA56 Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.Este vorba de o femeie careia i-a expirat buletinul de identitate de 2 ani si nu-l poate preschimba fiindca nu are un ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)
Buletin inlocuit de copie Cristina8R Cristina8R Buna ziua! Recent am fost la evidenta populatiei pentru schimbarea domiciliului.Astazi am incercat sa ridic niste bani de la banca prezentand doar copia ... (vezi toată discuția)