avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajata pe perioada determinata, transfer pe un alt ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajata pe perioada determinata, transfer pe un alt post

buna ziua,
sunt angajata(in urma unui concurs) pe un post temporar vacant de functionar public- consilier asistent , in cazul in care , pana mi se termina contractul pe perioada determinata, un alt post devine temporar vacant, pot sa -l ocup priin transfer sau eventual sa particip la concursul organizat ca venind din baza de rezerva a functionarilor publici(desi nu am aceasta calitate)avand in vedere ca am sustinut primul concurs la fel ca si functionarii publici
Cel mai recent răspuns: adrianaapetrei , utilizator 14:57, 9 Mai 2012
Puteti ocupa o alta functie publica vacanta doar daca aceasta este scoasa la concurs in conditiile legii.
revin cu intrebarea.obligatoriu trebuie sa dau concurs pentru postul vacant? chiar daca eu sunt incadrata pe un ALT post temporar vacant , am dat concurs,si functionarul public pe care eu il inlocuiesc inca nu a revenit pe postul lui.
DA, dati concurs pentru functia publica vacanta, pentru ca aceasta va fi pe perioada nedeterminata, iar dvs. sunteti numit in functie pe o functie publica pe durata determinata. Nu puteti fi transferat de pe o fp pe durata determinata pe o fp pe durata nedeterminata.
e o neintelegere,eu sunt pe un post pe durata determinata si doresc sa ocup un alt post cu acelasi statut(tot perioada determinata),iar intrebarea era pot fara concurs sau in cel mai rau caz pot participa la concurs ca veninnd din rezerva de functionari publici?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare fneacsu fneacsu Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui ... (vezi toată discuția)
Suspendare secretar comuna? dan18dana18 dan18dana18 o alta problema stringenta...secretarul unei comunei este suspendat pe perioada nedeterminata si locul este declarat temporar vacant si evident ocupat cu aviz ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public ContSters359110 ContSters359110 Un functionar public incadrat pe o perioada nedeterminata poate cere transfer pe un un post vacant dar perioada determinata(resp 2 ani) ? (vezi toată discuția)