avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua

lucrez la o firma de paza din luna februarie 2012 ne-a pus sa facem cardul sa ne poata vira salariu intre timp ne-a pus sa facem curs de agent de paza ,am inceput cursul de agent de paza urmeaza sa dau examen iar firma nu ne-a virat nici un ban si tot spune ca ne dau salariile pe 30 ale luni (in contract scrie data 30 ale luni) si au trebut 4 luni si nu am primit nici un ban ce pot sa fac in acest caz pe cale juridica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 27 Mai 2012
ce fel de documente ati semnat pentru cursurile de agent de paza? nu cumva v-ati obligat sa vi-l platiti singur?
cursurile le platim singuri iar firma de paza ne tot amana ca de dau salariile si nici pana la ora actuala nu ni sau dat salariile ce putem face

documentele le-am semnat in alb dar adeverinte de salarii se dau

Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Puteti depune o sesizare la ITM si/sau sa promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea codului muncii nicolae67 nicolae67 Buna seara, Problema mea este urmatoarea: Am lucrat aproape 6 luni la o firma de paza. Am lucrat o luna in orasul meu, in Botosani dupa care am fost trimis ... (vezi toată discuția)
Probleme la servici Mickel Mickel Buna Ziua, Am si eu o problema cu seful la servici lucrez ca agent de paza, si anume, ma suna ieri si imi spune ca din data de 9 februarie nu mai am ce ... (vezi toată discuția)
Eliberare atestat agent paza Mihaela_ellla Mihaela_ellla buna ziua. Va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea situatie: am varsta de 55 de ani si am urmat un curs de agenti de paza. Dupa finalizarea cursului mi s-a ... (vezi toată discuția)