avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... unire dosar arhivat cu dosarul pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

unire dosar arhivat cu dosarul pe rol

Cum se numeste procedura de unire a dosarului aflat in arhiva cu cel aflat pe rol. Nu am inteles in instanta cum i-a spus avocat si judecatorul. Arh... ceva ??! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: mitulici , utilizator 21:56, 10 Mai 2012
cred ca te referi la conexare.
acvirare
fcam a scris:

acvirare

Confirm, acesta este termenul potrivit.

Daa, acvirare este cuvantul. Va multumesc muult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca o cerere de chemare in judecata in cadrul dosarului aidu aidu In cadrul dosarului privitor la drepturile banesti - diurna, Mai vreau sa mai fac inca o cerere de chemare in judecata, tot a aceleiasi intimata, referitoare ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare (cerere de conexare) Brokeru22 Brokeru22 O persoana are doua dosare privind recuperarea taxei de poluare. Unul cu nr. 4497/111/2010, cu termen de judecata in 27.01.2011 iar al 2-lea cu nr. ... (vezi toată discuția)
Recurs bisu bisu am facxut un recurs la un proces cu o asociatie de proprietari ,doamna judecator nu m a lasar sa iau cuvantul mi a spus sa depun inscrisurii inseamna ca eu ... (vezi toată discuția)