avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... inca o cerere de chemare in judecata in cadrul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

inca o cerere de chemare in judecata in cadrul dosarului

In cadrul dosarului privitor la drepturile banesti - diurna,
Mai vreau sa mai fac inca o cerere de chemare in judecata, tot a aceleiasi intimata, referitoare la alte drepturi banesti neacordate - spor de vechime, indemnizatie concediu odihna etc.
Avand in vedere ca nu mai pot sa modific cererea de chemare in judecata,
Pot sa introduc noua cerere de chemare in judecata ca incidenta in acest dosar?
Vreau, in mod evident, totodata sa solicit conexarea celor 2 cauze.

Sau exista alt mod prin care pot sa fac aceasta?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 15:09, 13 Ianuarie 2015
daca veti depune cererea de chemare in judecata in acelasi dosar, aceasta se va disjunge si se va judeca separat. Se va forma un nou dosar
Am depus-o pur si simplu. Dar eu tocmai ca vreau sa se conexeze, sa fie judecate impreuna, pt ca au acelasi obiect si aceleasi parti!!
Cerere separata si solicitare de acvirare a celuilalt dosar.
Mi-a luat o gramada de timp sa inteleg si cum si de ce trimite un dosar la alt complet cand cer conexarea!
Acvirare asta nici macar nu l-am mai auzit vreodata :)
Inteleg ca este sinonim cu 'atasare'

Deci solicit dosarului care e deja pe rol acvirarea celuilalt??
Celalalt este de fapt, cred, doar cererea de chemare in judecata, deoarece am depus-o ieri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de specialitate. urgent! ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie: am chemat in judecata firma la care lucram pentru acordarea unor drepturi banesti pe care nu le-am primit. Ca sa ma ... (vezi toată discuția)
Pot sa schimb total cererea de chemare in judecata?? aidu aidu Am introdus o cerere cu un continut, parata a facut intampinare, Insa m-am razgandit radical, si nu mai vreau sa introduc cererea aia, ci alta. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca mai introduc inca o actiune, al carei obiect se suprapune partial? aidu aidu In concret, pe langa actiunea prezenta privitoare la drepturile banesti, vreau sa mai introduc inca o actiune in instanta, privitoare la alte drepturi banesti, ... (vezi toată discuția)