Ulpianus 
	    	Utilizator

Ulpianus 
	    	Utilizator	    

Ulpianus, utilizator
 Ulpianus, utilizator 	
			~ final discuție ~
 mihai09	                   

cvc incheiat intre parinti si descendenti mai este prezumat a fi donatie conform noului cc sau exista precizari in acest sens? (vezi toată discuția)
	                    mihai09	                   

cvc incheiat intre parinti si descendenti mai este prezumat a fi donatie conform noului cc sau exista precizari in acest sens? (vezi toată discuția)

Stan adina	                   

Buna ziua,
As vrea sa stiu pe ce cai pot intra in posesia  unui apartament pe care il detine mama, mai avand un copil. 
Daca imi face vanzare- cumparare, ... (vezi toată discuția)
	                    Stan adina	                   

Buna ziua,
As vrea sa stiu pe ce cai pot intra in posesia  unui apartament pe care il detine mama, mai avand un copil. 
Daca imi face vanzare- cumparare, ... (vezi toată discuția)

relu65	                   

Buna ziua.Tatal si mama mea au decedat.In timpul vietii ei au facut act de vanzare cumparare fratelui meu pentru casa in care au locuit.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
	                    relu65	                   

Buna ziua.Tatal si mama mea au decedat.In timpul vietii ei au facut act de vanzare cumparare fratelui meu pentru casa in care au locuit.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)