avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract

Exista cumva un model de contract care poate fii incheiat intre o firma si o pensiune in care firma vrea sa-i preia si sa achite facturile de utilitati de la pensiune?
Cel mai recent răspuns: adrian_huned , utilizator 17:04, 12 Mai 2012
De ce ar plati firma facturile de utilitati ale pensiunii? Ce relatie exista intre ele?
sincer nu stiu, poate din cauza ca pensiunea are cheltuieli foarte mari si incasari foarte mici.
Exista un asemenea constract? se poate gasi undeva gata facut?
Fara o relatie intre cele doua fiscul nu accepta un astfel de transfer de cheltuieli, chiar daca se trec ca cheltuieli nedeductibile. Astfel, se diminueaza baza pentru impozitul pe dividende.
as dori mai multe detalii despre acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparari diferite produse PUFACONT PUFACONT Va rog sa ma ajutati, patronul cumpara diferite marfuri pentru familie, alimentare, industiale, auxiliare, cumparaturi pentru familie pe car vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate / plati pfa Arpen Solution Arpen Solution Pentru un PFA, care are un contrat de comodat pentru sediul fiscal cu o cota de 25% din cladire, cum se trec in Registru de incasari si plati cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)