avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru Buletin nou
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru Buletin nou

Buna
Am o intrebare si eu referitoare la actele pentru reinoirea buletinului la implinirea de 18 ani.Fratele meu a implinit 18 ani acum 4 zile.Eu sunt in alt oras, mama in alta tara. Problema e ca avem o succesiune facuta pe apartament dupa moartea tatalui si fratele meu a fost trecut ca minor si partea lui de casa trecuta pe matusa care si ea e plecata din tara. Si acum vine intrebarea: Am vazut ca trebuie sa vina parintii sa-si dea acordul ca poate fi trecuta in buletin adresa apartamentului, pot eu sa semnez in locul mamei? Ca si eu detin o treime din apartament si sa-mi dau acordul ca poate fi trecuta acea adresa in buletinul lui.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 19:44, 14 Mai 2012
raspunsul este afirmativ. Evident ca il puteti primi in spatiu pe fratele dumneavoastra in calitate de coproprietara.





Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2012
Ares-3, moderator
Partea fratelui nu a fost trecuta pe matusa ci aceasta a fost instituita in calitate de curator, intrucat la dezbaterea succesiuni mama dvs. venea in concurs la mostenire cu fiul minor. In acte firesc ar fi ca fratele dvs.sa figureze cu numele si prenumele sau. Verificati actele si daca fratele este trecut se poate prezenta cu certificatul de mostenitor nemaifiind necesara prezenta dvs.intrucat acesta este major si se poate reprezenta singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu gasesc un mostenitor siret siret Buna ziua, Am o matusa care a murit. Ea nu are copii si nici sot. Deci apartamentul ei ramane fratilor, iar in cazul in care are un frate decedat ramane ... (vezi toată discuția)
Proceduri mostenire lorenzo29 lorenzo29 buna ziua.Bunicul a murit in 1988,bunica in 2016,ei au avut 3 copii ( 2 dintre ei au murit, dintre acestia unul avea un copil ) ,a mai ramas mama si copilul ... (vezi toată discuția)
Am renuntat la succesiune urmasul meu minor poate beneficia? puricoso puricoso Buna ziua! Acum un an am deschis masa succesorala la apx un an de la moartea mamei.(masa succesorala prevedea cota 1/2 dintr-un imobil).La succesiune au ... (vezi toată discuția)