avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Materiale biblioteca juridica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Materiale biblioteca juridica

Buna,

As vrea sa stiu ce fel de materiale sunt incluse intr-o biblioteca juridica standard; adica care sunt cartile indispensabile. Statute, rapoarte judiciare etc.

Alte discuții în legătură

Inregistrare valoare carti in contabilitatea primariei daia ileana daia ileana Buna ziua. As vrea sa stiu cum se poate inregistra valoarea cartilor din biblioteca comunala in contabilitatea primariei. (vezi toată discuția)
Ajutor (sfaturi) pentru serviciu extern de ssm aflat la inceput de activitate virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am nevoie de ajutor ! Va rog sa-mi spuneti,ce este indispensabil pentru un serviciu extern SSM,care este la inceput de activitate,baza de ... (vezi toată discuția)
Instructaj vizitatori Ela 68 Ela 68 Buna ziua! Lucrez intr o biblioteca. Intrebarea este trebuie facut instructaj pentru cititori sau persoanele care vin în biblioteca? De asemenea se ... (vezi toată discuția)