avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Ajutor (sfaturi) pentru serviciu extern de SSM aflat ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Ajutor (sfaturi) pentru serviciu extern de SSM aflat la inceput de activitate

Buna ziua !
Am nevoie de ajutor !
Va rog sa-mi spuneti,ce este indispensabil pentru un serviciu extern SSM,care este la inceput de activitate,baza de pornire.Am vazut recomandari pentru diverse lucrari,cum ar fi: \"Pachetul expertului SSM\".\"Cartea rosie a SSM\",\"Pachetul de aplicatii al Responsabilului de SSM\" si mai sunt si altele.Care sunt cele mai eficiente si absolut necesare instrumente(ma refer aici la fise,formulare,modele standard,etc) pe care trebuie sa le detina un serviciu extern de SSM pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii(baza materiala,in afara de PC,apatarat foto,imprimanta,etc.) ?
Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2014
virgil64, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:31, 8 Aprilie 2014
Legislatia la zi este esentiala. Faceti un folder cu aceasta.
Studiati legislatia si faceti-va modele de documente proprii pe care trebuie sa le implementati la eventualii beneficiari ai serviciilor dvs., pentru toate prevederile legislative (decizii, instructiuni proprii, materiale de instruire pentru toate nivelurile de instruire ssm, fise de evaluare riscuri, planuri de prevenire si protectie, etc.).
Intocmiti pentru serviciul dvs. Regualment de ordine interioara, Contract colectiv de munca, Contracte individuale de munca, fise de post, dosare de personal, etc.
Lucrarile de care amintiti pot fi documente de studiu, eventual surse de informare, dar care nu pot fi generalizate la nivelul angajatorilor.
Dupa stiinta mea, seful servicului extern de prevenire si protectie poate indeplini aceasta functie/ primeste autorizare ca sef de la ITM, numai daca are o experienta de minim 5 ani in domeniul ssm. La dvs. este altfel ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii ssm si psi Tatu M Tatu M Buna ziua, avem in institutie serviciu extern de SSM si PSI si va rog sa ma lamuriti in legatura cu semnaturile de pe Fisele individuale de instruire SSM si ... (vezi toată discuția)
Instruire ssm director Dragomir Dascalu Dragomir Dascalu Directorul unei societati comerciale, angajat cu contract de munca, trebuie sa aiba Fisa individual de instruire SSM ? Daca da, cine trebuie sa-i faca ... (vezi toată discuția)
Completare iper fise ssm 10188 10188 Buna ziua, Sunt serviciu extern la o companie cu cca 600 salariati. Completarea in fisele de SSM a instruirii periodice ar trebui facuta de conducatorii ... (vezi toată discuția)