avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Iminenta... lasatului de fumat
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Iminenta... lasatului de fumat

fumez, fumez, fumez ...
stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 20:17, 19 Mai 2012
Eu nu cred in varianta aceasta cu ,,incet-incet,,. E doar un prilej de a amana si prelungi termenul . Cam cum se-ntampla cu procesele:)
Metoda expusa de mine si care e una empirica , o recomand , am mai si facut-o si am cativa cunoscuti care s-au lasat , iar acum acestia ,,aburesc,, dintr-o tigareta electronica:)
@Mili_
un coleg care a incercat afirma ca doctorul i-a spus ca-i bine sa le duca..incet incet ..ca sa nu dea in altea allea....

Incet incet este egal cu 0 , trebuiesc lasate BRUSC si FARA REGRETE.
Nu are cum sa dea in "alte alea", eu (am mai scris) m-am plimbat un an cu tigari si bricheta la mine,de "frica" sa nu ma apuce pofta
legally_aid a scris:

Eu nu cred in varianta aceasta cu ,,incet-incet,,. E doar un prilej de a amana si prelungi termenul . Cam cum se-ntampla cu procesele:)

daaa.. avocateste..insa nu tre sa transezi imediat...cum fac eu cu conturile

incet, incet e...constructiv si pt avocat, economic vb, dar in favoarea clientului in general

de maine punct la tigari..chiar daca depasesc doua pachete/zi
va tin la curent ..cum se intampla:)
Dar de ce de maine?
Este sarbatoare?=D>
Si atentie eu m-am lasat cand fumam 3 pachete!
Bafta!

Alte discuții în legătură

Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)
Tigarete cu tendinta redusa de aprindere dariad dariad Se aplica legea asta sau nu? Eu am inteles ca tigarile nu vor mai contine substante de intretinere a arderii si m-am bucurat (atunci). Dar, in ultima vreme, ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)