avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transformare garsoniera in magazin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transformare garsoniera in magazin

Buna ziua!
Doresc sa transform o garsoniera aflata la parter in magazin. Imi puteti spune care sunt demersurile legale? Este o procedura anevoioasa sau e simpla? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:16, 13 Mai 2012
trebuie sa mergeti la primarie ptr aprobare,iar cei de la primarie va vor spune de ce acte aveti nevoie. Chair daca aveti acte,fara aprobare,autorizatie din partea primariei nu puteti face nimic.
Da, primaria va poate indruma. Printre altele o sa va trebuiasca si acordul vecinilor si-al asocitiei de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor? eu_craciun eu_craciun buna ziua, vreau sa fac o extindere la o garsoniera aflata la parter, pt. asta imi trebuie acordul vecinilor?daca da cum ar trebui sa procedez, sa fac o ... (vezi toată discuția)
Informatii punct de lucru si autorizatie de functionare mihai_blp mihai_blp Ma intereseaza deschiderea unui magazin la parter de bloc. Daca am inteles bine intai trebuie declarat punctul de clucru dupa care in baza acestuia si a altor ... (vezi toată discuția)
Formular acord vecini ? ionel12 ionel12 Buna ziua, am nevoie de acordul asociatiei de proprietari pentru constructia unui balcon la parter, intrebarea mea ar fi daca exista un formular anume si la ... (vezi toată discuția)