avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Formular acord vecini ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Formular acord vecini ?

Buna ziua,
am nevoie de acordul asociatiei de proprietari pentru constructia unui balcon la parter, intrebarea mea ar fi daca exista un formular anume si la cine trebuie sa ma adresez sa rezolv problema cat mai rapid (ma gandesc ca nu e nevoie de semnaturile tuturor proprietarilor doar a vecinilor si a administratorului)

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionel12 , utilizator 16:32, 4 Februarie 2010
cred ca ar fi mai bine sa mergeti pentru informatii la primaria de care apartineti. exista un proverb "cite bordeie, atitea obiceie !"
Va trebuie autorizatie de constructie si avizul asociatiei de proprietari, semnat de presedintele asociatiei (nu de administrator) legalizat la notariat.
Dar, cum a spus si @carol_lorac primul drum faceti-l la primarie.
cel mai sigur, la primarie, biroul constructii sau autorizatii...te pot indruma cel mai sigur ce acte sunt necesare pt extindere balcon.
Multumes de indrumare... problema mea este putin diferita :d adica stiu de ce acte am nevoie pentru extinderea balconului, de altfel am si inceput demersurile pentru obtinerea certificatului de urbanism, problema mea era ca stiu ca am nevoie de un acord al proprietarilor... ma gandeam ca poate exista un formular tip sau ceva de genul asta .

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul asociatiei de proprietari? ionel12 ionel12 Am nevoie de acordul asociatiei de locatarii pentru constructia unui balcon la parterul unui bloc. - Exista un formular anume sau ceva de genu? sau doar ... (vezi toată discuția)
Balcon la parter ionel12 ionel12 Buna ziua, doresc sa realizez un balcon la un apartament la parter . As dori daca puteti sa ma indrumati cu pasii care trebuie urmati. (primarie,arhitect s.a ... (vezi toată discuția)
Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)