buna ziua am 36 de ani si am o problema urita.sotia mea a decis sa divortam asa ca nu am de ales am hotarit amindoi sa divortam ca doi oameni civilizati.eu nu am pretenti la casa ramine tot la ia si nici ia nu vrea pensie alimentara.am uitat sa zic ca avem un copil de 9 ani. se poate divorta asa si cum. astept un raspuns.multumesc
Pt ca ati zis ca nu aveti pretentii la casa.. in realilate, nu aveati cum daca nu e bun comun. E f bine daca nu aveti pretentii nici pt imbunatatirile aduse pt ca in continuare va beneficia si copilul dvs de ele.
In al doilea mesaj ziceti ca v-ati gandi totusi la partaj, daca pana la urma va decideti sa actionati in instanta cu o actiune in pretentii, sa tineti cont s-o faceti in maxim 3 ani de la divort.
In legatura cu pensia de intretinere, mama zice ca nu are pretentii, insa dreptul e al copilului si dvs aveti datoria legala sa ajutati la cresterea lui
Divort
madalinamarachiriac
In conditiile unui divort,la notar,cu cerintele sotiei(mentionez ca aceasta pretinde mai mult de 50% din bunurile dobandite+pensie alimentara,cu pretextul ca ... (vezi toată discuția)
Divort
daniella28
buna ziua,sotul meu a depus anul trecut actele de divort,pana azi nici primul termen nu a fost.vreau sa stiu,cu actele depuse acum am mai putea sa facem divort ... (vezi toată discuția)