avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Abuzuri ,evaziune fiscala, frauda in cimitir
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Abuzuri ,evaziune fiscala, frauda in cimitir

Este legal ca un preot sa impuna anumite reguli de ordine inteioara in cimitir care sa priveze
de anumite drepturi firmele care isi desfasoara activitatea intr-un cimitir parohial?
mentionez ca s-au creat reguli interioare prezentate noua partial si in mod eronat in scris?reguli ce impun printe altele si clienti adusi de noi prin publicitate "pret si calitate"sa fie distribuiti catre firmele concurente pe motiv ca noi castigam prea mult.
legat de pretul stabilit de catre domniile lor in speta o lucrare de 4600 ron realizata de noi respectand standardele cerute administratia a impus valoarela 8000 ron din care indiferent de pretul la care noi o executam 10% din cei 8000ron trebuiesc platiti catre administratie !
In urma platilor efectuate catre administratia cimitirului pe toata perioada anului 2011 nu am primit nici un document care sa ateste efectuarea platii 20% moment in care firma noastra a fost obligata sa fie subcontractata de administratia cimitirului prin firma administratiei.

Din care in baza respectivului contract noi am incasat 1280 diferenta pana la 1700 fiind incasata de administratia cimitirului in baza unui alt contract facut cu concesionarul locului .
Deoarece persoane rau intentionate (firmele impreuna cu preotul paroh ) ne amentita ca vor sa inchida o poarta secundara a cimitirului ca noi sa nu mai avem acces in cimitir.
firmele care presteaza servicii in acest cimitir nu au pregatirea si documentatia necesara, dar au prioritate in tot ceea ce fac.
Din toate demersurile pe care le-am facut ne-am impiedicat de aceste persoane care s-au unit impotiva noastra pentru a ne ingreuna situatia(drept dovada sesizarea facuta de noi la arhiepiscopie a urmat o inspectie facuta in cimitir timp de 10 min in care nu am fost chemati la fata locului asa cum au promis pentru a ne spune problemele.
Drept urmare toate sesizarile pe care le-am facut a deranjat pe toata lumea (firmele ,preotul,primarul) care au ajuns la concluzia ca firma noastra trebuie data afara din cimitir.

VA ROG SA NE AJUTATI ,SPERAM SA PRIMIM UN RASPUN ! MUTUMIM

Cel mai recent răspuns: fireman_mil , utilizator 12:30, 14 Mai 2012
astept va rog frumos un mesaj
Depuneti reclamatie politie, dosar de urmarire penala.
Astia sunt excroci internationali. Arhiepiscopia nu le face nimic, caci primesc bani de la desfranatii astia de popi.
Si multa reclama negativa, la ziar, tv, radio, lipiti afise prin oras, in care sa va exprimati nemultumirea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci - drept de constructie monument funerar Alin Buzatu Alin Buzatu Buna ziua! Am un loc de veci concesionat de la Arhiepiscopia Bucurestilor pe care vreau sa imi construiesc un monument funerar. In Actul de Concesiune scrie ... (vezi toată discuția)
Taxa "bisericeasca" ? Costi2017 Costi2017 Buna seara, Avand de intretinut un mormant,am mers la o firma de monumente funerare,pentru a comanda o lucrare in granit si montarea in cimitir. Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala cripte pe locuri de veci concesionate gdima gdima Buna ziua, Avem nevoie sa ne sprijiniti in urmatoarea situatie: In 21 august 2014 am constatat ca parohia cimitirului X a construit patru cripte pe cele ... (vezi toată discuția)