avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Italia - Romania cu un minor fara parinti
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Italia - Romania cu un minor fara parinti

Buna ziua,

Am 17 ani, in septembrie fac 18 si vreau sa merg vara asta din Italia in Romania cu niste prieteni familiari, invarsta. Problema este ca nu am imputernicire, si, vreau sa stiu daca imi va trebui, vazand ca intru in tara mea. Am buletinul facut anul trecut !

Astept un raspuns si sa ma lamuriti, sa nu merg cu frica .. :sorry: !
Voi veni cu masina, nu cu avionul !
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
Mafios, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mafios , utilizator 15:36, 14 Mai 2012
Scuze, am recitit acum mesajul intial.

N-o fi cazul, dar repet: nu e nevoie de declaratie acord din partea parintilor pentru intrarea in tara.
Ok, atat am vrut sa stiu !
Multumesc frumos Ares_3 , o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea buletinului de identitate adriant84 adriant84 Buna ziua!Am o problema si sper sa ma ajutati cu cateva raspunsuri sigure. Momentan sunt in Italia si mi-am dat seama ca nu mai am buletinul de identitate ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Buna. acte pierdute in strainatate - ce trebuie facut? blankab blankab am si eu nevoie de putin ajutor.in urma cu cateva zile o cunostinta care se afla la munca in strainatate si-a pierdut portofelul cu acte.Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)