avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de inmatriculare anulat la ITP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de inmatriculare anulat la ITP

Vreau sa va intreb daca certificatul de inmatriculare al unei masini se poate anula la ITP.Mai precis am fost cu masina in service reprezentanta [Editat] pentru ITP iar mecanicul a gasit o defectiune la puntea spate (trebuiau schimbate bucsile de la punte) si daca n-am vrut sa-mi fac reparatia la ei mi-a anulat certificatul de inmatriculare spunandu-mi ca aceasta este noua legislatie.
Va rog sa-mi spuneti ce-i de facut in acest caz,precizez ca certificatul a fost gaurit deci anulat.Este legal? #-o

Ovidiu Marian
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: MariusMAnu , utilizator 10:09, 12 Mai 2017
salut. in legatura cu anularea certificatului la o statie itp, vreau sa stiu daca este obligatoriu sa revin la aceeasi statie pentru reverificare sau pot merge si la alte statii itp?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula itp-ul in acest caz? niculina25 niculina25 Se poate anula ITP ul,daca in urma unui accident usor,cu victima,la verificarea masinii de catre cei de la RAR,s-au depistt joc la capatul de bara directie ... (vezi toată discuția)
Anulare permis ptr ucidere din culpa remusstoian80 remusstoian80 am avut un accident de circulatie soldat cu moartea victimei.accidentul s-a produs din cauza ca s-a rupt puntea spate a masinii,am derapat si am lovit victima ... (vezi toată discuția)
Legalitatea rar majevcanin majevcanin buna ziua ,rog sa ma lamuriti cat de legali ca normal nu este ca domnii de la RAR sa stee in intersectii si pe drumuripublice {ca numai in ROMANIA intalnim ... (vezi toată discuția)