Am organizat o licitatie publica si pana la data limita de depunere a ofertelor nu s-a depus nicio oferta. Cum sa procedez pentru a doua licitatie? In baza documentatiei transmise in SEAP si validate de anrmap fac o noua invitatie cu noi termene de depunere oferte si deschiderea acestora, sau transmit din nou documentatie de atribuire spre validare? Eu cred ca din moment ce documentatia de atribuire a fost validata si nu se schimba nimic din documentatia de atribuire nu trebuie decat sa trimit o noua invitatie.Luminati-ma!
Noile termene,respectiv numarul de zile de la lansarea noii invitatii si pana la deschiderea ofertelor trebuie sa fie aceleasi ca in prima invitatie sau trebuie marite ori micsorate?
[Editat - timp de 30 de minute de la publicarea mesajului aveti posibilitatea sa il completati / corectati folosind butonul Editeaza. Multumesc]
Cred ca cel mai bine sunati la ANRMAP, la asistenta tehnica si intrebati. Si eventual ne spuneti si noua...Normal ar trebui sa se poata. Termenele pot fi altele.