avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor program generare facturi online
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

program generare facturi online

companie de transport marfa cu administrator no-rezident
va rog recomandati-mi un program de generare facturi electronice simplu (administratorul nu vorbeste romaneste) si util (facturile se vor genera in afara Romaniei deci nu e nevoie de un facturier fizic)
daca se poate gratuit si mai bine
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:00, 16 Mai 2012
Nu putem recomanda softuri si programe contabile, in forum este interzisa reclama.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de facturare personalizat din spaniola in romana danap2001 danap2001 Buna ziua, firma e romaneasca cu administrator spaniol care are deja implementat un program de facturare ptr firmele spaniole Vrea sa personalizeze softul ... (vezi toată discuția)
Program contabilitate vio58 vio58 Pt o firma care face prestari servicii de transport marfa in UE ,ce program de contabilitate recomandati Multumesc (vezi toată discuția)
Program facturare xintya xintya Am si eu o nelmaurire ;egata de programele de facturare...mai exact facturilepe care le facem intr-un program facturare pe calculator.In cate exemplare ... (vezi toată discuția)