avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general program de facturare personalizat din spaniola in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

program de facturare personalizat din spaniola in romana

Buna ziua,
firma e romaneasca cu administrator spaniol care are deja implementat un program de facturare ptr firmele spaniole
Vrea sa personalizeze softul spaniol ptr limba romana pentru a factura pe firma romaneasca in loc sa cumpere un soft romanesc de facturare din Romania
Programele de facturare romanesti au vreo licenta de la minister sau vreo aprobare de la ANAF? firmele romanesti care vand aceste softuri sunt autorizate?
sau de fapt este liber oricine in a utiliza orice program care scoate facturi fara nici un fel de licenta sau aprobare de la administratia financiara?
Vreau sa stiu daca este acelasi lucru ca atunci cand cumperi registrele de la ANAF care sunt vizate de ei si numai prin ei poti sa le obtii.
Asa functioneaza si programele de facturare online sau softuri personalizate?

Multumesc anticipat:)
Sunt si programe de contabilitate cu ajutorul carora se pot emite facturi direct din acestea. Nu exista obligativitatea achizitionarii unui soft anume pentru emiterea facturilor , dar nu reusesc sa-l inteleg pe administratorul Dvs.

Trebuie avut in vedere ca factura sa contina minim datele prevazute de Codul fiscal art. 155 alin.5 si Ordinul 2226/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - intrebare despre formular factura andradap andradap Buna ziua, avem o firma noua, editura, neplatitor de tva. Va rog spuneti-mi daca formularul/ carnet facturi -neplatitor de tva- se mai cumpara sau se fac ... (vezi toată discuția)
Program generare facturi online danap2001 danap2001 companie de transport marfa cu administrator no-rezident va rog recomandati-mi un program de generare facturi electronice simplu (administratorul nu vorbeste ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un serviciu fara factura si am luat teapa. mai pot face ceva? ionutvd ionutvd Buna ziua, In urma cu aprox 1 luna am contactat o firma de programare pentru a realiza un site. Unul dintre asociati mi-a propus sa-l faca el personal, fara ... (vezi toată discuția)