avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Caut sa infiintez un pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Caut sa infiintez un pfa

buna ziua , de ceva vreme am ramas fara loc de munca am 45 de ani si cred ca acum gasesc foarte greu , am pus niste bani deoparte nu foarte multi si m-am gindit sa deschid un copiat acte xereox ,interbarea mea ar fi un avocat care se ocupa cu infiintarea de PFA, nu SRL nu SA doar PFA pe acest domeniu de activitate poate sa imi deschida acest PFA mentionind ca nu am calificare in acest domeniu ,daca da doresc sa incepem procedurile astept doar un numar de tel de la dvs si un pret .cu stima si respect

Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:12, 15 Mai 2012
1.La PFA trebuie un act de calificare.
2.Un PFA conform legislatiei actuale trebuie sa plateasca 31.5% pensie, 5.2% sanatate, 0.5%somaj si la ce ramane 16% impozit pe venit.
Calculati si dvs. si poate ar fi mai bine un SRL.
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
George Moraru, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traduceri - pfa serene serene Este necesara infiintarea de PFA pentru efectuarea de traduceri in cadru legal? (vezi toată discuția)
Srl sau ii florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Ma aflu in somaj si cum nu gasesc de lucru ma gandesc sa-mi infiintez o firma,dar nu stiu ce este mai convenabil,as vrea ca pe firma sa fie angajat ... (vezi toată discuția)
Ce este mai avantos in 2015 - srl-d sau pfa pentru prestari servicii? An.Dumi An.Dumi Buna ziua, Suntem doi tineri, prestatori de servicii si am dori sa stim ce ar fi mai avantajos pentru noi, sa ne deschidem un PFA sau un SRL-D pentru 2015? ... (vezi toată discuția)