avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum s-ar putea incadra fapta????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum s-ar putea incadra fapta????

Buna ziua! as vrea sa stiu unde se incadreaza urmatoarea fapta: fratele meu a fost sambata seara la club in satul bunicilor nostri si un ”smecheras” (la care nu are nimeni ce-i face din cate am inteles) l-a vazut ca a iesit din club a mers dupa el. Respectivul cand a vazut ca fratele meu s-a oprit sa-si faca nevoile a mers in spatele lui si l-a intrebat daca e din Burdujeni, fratele meu raspunzandu-i ca da si a intors capul, moment in care a fost lovit cu un obiect (nu a vazut nici fratele meu cu ce), din aceasta lovitura, alegandu-se cu o taietura adanca sub ochi de vreo 3 cm.
L-am intrebat pe fratele meu daca il cunoste pe respectivul si a zis ca il cunoaste din vedere, pentru ca baiatul ala a stat in chirie in spatele blocului nostru. Am fost la medicul legist si am scos certificat medico-legal (11-13 zile de ingrijiri medicale). maine mergem la politie sa depunem o plangere. ce ar mai trebui sa facem pt ca baiatul care l-a agresat sa fie pedepsit si sa nu scape cum a scapat si datile trecute ca, din cate am inteles a mai scos dintii altui baiat din Suceava si nu a fost pedepsit in nici un fel! si dupa cum am scris si in titlu subiectului deschis: unde se incadreaza fapta????
u. Am fost la medicul legist si am scos certificat medico-legal (11-13 zile de ingrijiri medicale). maine mergem la politie sa depunem o plangere.

Lovirea şi vătămarea integrităţii corporale sau a sănătăţii

Art. 180

Lovirea sau alte violenţe

Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune, pierderea unui dinte eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost agresat de catre o persoana. In urma loviturilor au rezultat mai multe echimoze, precum si dintele 24 spart care a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala ChavaLito ChavaLito acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)
Bataie Adris_Ciuc Adris_Ciuc Zilele trecute niste amici au fost implicati intr-o bataie,in sensul ca ei se intorceau spre casa dintr-un club si alti tipi dintr-un bar au vrut sa bata o ... (vezi toată discuția)