avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... expira perioada de suspendare de 3 ani a activitatii ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

expira perioada de suspendare de 3 ani a activitatii unui srl fara activitate de la infiintare doresc lichidarea ei

doresc sa lichidez un srl fara activitate de la infiintare si la care perioada de suspendare de 3 ani expira luna asta....dupa perioada de suspendare se lichideaza din oficiu..asa ca nu mai trebuie sa fac nici un efort cu ..trimiterea de documente ...se va lichida din oficiu ...NUUUUUU????multumesc

Alte discuții în legătură

Societate comerciala suspendata pe termen de 3 ani. consecinte daca ea nu este reactivata. Ioana-S Ioana-S Dupa cum se stie, acum 3 ani a existat o avalansa de suspendari de societati comerciale, datorita aparitiei acelui mult hulit si inutil impozit forfetar. In ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate s.r.l Apostoaemihai Apostoaemihai sotiea este administratorul unui S.R.L,fara angajati avand activitatea suspendata din 01.02.2013 pana la data de 01.02 2016.Intrebarea mea este daca mai poate ... (vezi toată discuția)