avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract clectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract clectiv de munca

Buna ziua,

In legatura cu acest subiect despre care sunt interesata!! Intrebarea mea este urmatoarea. Am inteles ca negocierea contractului este obligatorie, insa pe langa regulamentul de ordine interioara, CCM este obligatoriu intr o firma cu peste 35 de angajati?
Multumesc frumos!!

Cel mai recent răspuns: cristina_branzan , utilizator 08:58, 31 Mai 2012
Dospozitiile CCM la nivel de unitate vi se aplica de la data angajarii , indiferent ce sustine angajatorul ...
va multumesc :wave:
se pare ca nu doresc sa-mi aplicea ceste drepturi chiar daca am vorbit cu ei de nenumarate ori...ce pot face?
sa ii dau in judecata?
In caz de refuz, aveti posibilitatea de a-i actiona in instanta pentru recuperarea drepturilor banesti care vi se cuvin si/sau aveti posibilitatea de a sesiza ITM-ul.
ok. va multumesc ieri am depus actiunea, ii voi da in judecata...sper sa si cistig...
sa aveti o viata frumoasa....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv gabi1 gabi1 Buna ziua In cazul inchiderii activitatii unui SRL cu 100 angajati se aplica contractul colectiv la nivel de societate sau este obligatorie aplicarea ... (vezi toată discuția)
Diurne salariale cristina_branzan cristina_branzan buna ziua ! sunt angajata ca asistenta medicala de 6 ani la o gradinita. acum 3 ani apartineam de spitale dar de 3 ani apartinem de primarii. cind primaria ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura simona.elisa simona.elisa Buna ziua, Firma la care lucrez nu are CCM la nivel de unitate, iar ca si cod CAEN - 1051- fabricarea produselor lactate si a branzaturilor, deci dupa ... (vezi toată discuția)