Buna ziua,as vrea sa imi puteti spune concret ce pot face pentru a mi lua copilul cu mine in italia ,concubinul nu vrea sa imi semneze procura copilul fiind pe numele lui se poate rezolva cu un avocat eu nu pot sta in Romania sa ma judec pentru ca pierd serviciul.El nu imi plateste pensie alimentara numai eu ma ingrijesc de copil ,care locuieste acum cu parinti mei ,vreau sa il iau aici ce ma sfatuiti sa fac ?
Fara hotarare judecatoreasca nu puteti face nimic nici in Romania daca el nu va da copilul.
Procesul este inevitabil si cu cat asteptati mai mult cu atat pierdeti timp pretios.
Greu de spus cand va veti lua copilul chiar si in Romania din moment ce acesta se afla la tata.
Minorul nu se afla la tatal lui se afla la parinti mei ,este o problema chiar si in Romania sa ai iau cu mine in alt judet ?Eu si tatal lui nu am fost casatoriti numai a recunoscut copilul si de cand sa nascut el locuieste la mine acasa ,minorul.
Daca minorul se afla la parintii dvs. nu sunt probleme.
Daca era la tata si refuza sa va dea minorul fara judecata nu aveati ce face.
Nu trebuie sa aveti hotarare judecatoreasca pentru Romania in conditiile expuse de dvs.