eraz 
	    	Utilizator

eraz 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 17mariko	                   

As dori sa stiu cum pot vota la alegerile locale din localitatea de domiciliu, avand in vedere ca aceasta difera de localitatea unde voi participa ca ... (vezi toată discuția)
	                    17mariko	                   

As dori sa stiu cum pot vota la alegerile locale din localitatea de domiciliu, avand in vedere ca aceasta difera de localitatea unde voi participa ca ... (vezi toată discuția)

gavriila	                   

Cum pot fi contestati presedintii sectiilor de votare ? (vezi toată discuția)
	                    gavriila	                   

Cum pot fi contestati presedintii sectiilor de votare ? (vezi toată discuția)

bogdan30ro	                   

Va rog, sa-mi spuneti care este cadrul legal de instituire intr-o institutie publica (primarie, prefectura, consiliu judetean,etc) a unui regulament de ordine ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan30ro	                   

Va rog, sa-mi spuneti care este cadrul legal de instituire intr-o institutie publica (primarie, prefectura, consiliu judetean,etc) a unui regulament de ordine ... (vezi toată discuția)